онлайн казино Украины

Закрито кримінальну справу про напад на журналіста Савенка охороною Атрошенка

Закрито кримінальну справу про напад на журналіста Савенка охороною АтрошенкаЗакрито кримінальне провадження щодо тілесних ушкоджень журналісту Владиславу Савенку під час відвідування ним холу філармонійного центру в Чернігові, де тривав захід кандидата в мери Владислава Атрошенка.

Голова чернігівської організації Незалежної медіа-профспілки Владислав Севенок повідомив про це у Facebook після телефонної розмови зі слідчим.
«Вона повідомила, що кримінальне провадження у моїй справі закрите. Так вирішила прокуратура», – написав Савенок.
Раніше, у вересні 2016 р., прокуратура закрила справу начебто через відсутність складу злочину.

Після розголосу в ЗМІ прокуратура скасувала постанову про закриття кримінального провадження у зв’язку із неповнотою розслідування.
Інцидент стався 7 листопада 2015 року. Журналіст намагався знімати у приміщенні філармонії, але охоронець, орієнтовно з команди кандидата в мери Атрошенка, викликав підмогу і четверо людей у цивільному напали на Владислава Савенка і повалили на підлогу.
У нього відібрали фотокамеру, після чого винесли з будинку на вулицю, де повернули фотокамеру і загублені під час інциденту окуляри. Після інциденту у Савенка виявили перелом та наклали гіпс на руку.

Охорону кандидата в мери Владислава Атрошенка на той час очолював Віталій Хрустицький. Нині він очолює новостворене комунальне підприємство «Муніципальна поліція».

  • 0
Добавлено: 24-02-2017, 09:13
1
3 225

Похожие публикации


Комментарии (1)

avatar
2
#1 Пользователь offline Administrator
Ага, а потом все по новенькому...
Наверх